Eg blir veldig glad for anmeldelser/tilbakemelding <3

ANMELDELSER

Tusen takk for alle fine ord, setter uendeleg pris på dei fine tilbakemeldingane og heia rop, dåke er best. Tusen takk til alle mine kunder

"I tillegg til og ta flotte bilder og ha bra lag med barn, så gikk hele prosessen fra avtale til ferdig produkt så kjapt og greit. Også stort pluss at hun kom hjem til oss

Kan varmt anbefale Vigdis som fotograf"

-Barbro Ekeberg

"Har benyttet Vigdis til magasin-fotografering, og resultatet ble fantastisk! Sitat fra designeren i Molvik (reklamebyrået); ELSKER BILDENE 

 Nå blir det gøy å lage magasin!"

-Kristian Størksen

"Ikke bare tok ho fantastiske bryllupsbilder, ho ga oss også en fantastisk opplevelse! Det var virkelig gøy 

Tusen takk! Anbefaler Vigdis på det varmeste" 

-Marit Holdhus Mehammer

Eg føler verkeleg at bileta til Vigdis fanger øyeblikk og får fram personane som er med på bilete på ein god måte. Eg er verkeleg nøgd med bileta som blei tatt av oss. Både med fargar, stemninga og det at bileta blir så ekte. Eg kjem til å nytte foto Vigdis Øvreeide ved eit seinare høve. Takk for ein god jobb, og for at du gjer det så lett å vere framfor kamera.

-Sandra Drageide Hjartnes

"Då me trengte ett passbilde av vår lille datter så fort som mulig, stilte Vigdis opp på kjempe kort varsel! tusen takk for god hjelp og fine bilder!"

-Vibeke Fosse Holmefjord

"Tusen takk for fantastiske bilder 

Anbefales på det høyeste!"

-Rebecca Fjellbakk Carlsen

"En herlig dame som tar fantastisk fine bilder og leverer ferdig resultat på veldig kort tid! Anbefales på det sterkeste"

-Malin Frotveit Johnsen

Me er strålande fornøyd med førjulsfotograferinga med Foto Vigdis Øvreeide. Tusen takk!!!! Kan anbefale ho på det varmaste!!

-Sara Stave

"Snille og gode Vigdis er en utrolig flink fotograf. Vi har tatt både gravidbilder, nyfødt, julekort og 1års bilder hos henne og er veldig fornøyd med bildene. Vigdis er også veldig flink til å fange øyeblikk i bildene sine"

-Renate Haugland

"Vigdis er kjempeflink! Tok flotte bilder og me er kjempefornøgd! Anbefalast!"

-Viggo Nonås

"Dyktig fotograf på alle måter 

alltid lika fornøyd med resultatet"

-Monica Olsen Kjønn

Follow me on Instagram